Iris - Lady in Black

 • (7 voturi)
 • Contribuție:  eu
 • Ultima actualizare: 13.07.2008
Am
Era-ntr-o dimineata,
O alba dimineata,
G
A aparut, cu parul ei,
Am
In vantul iernii, nins.

Am
Eu n-am stiut de unde
Si cum de m-a gasit,
G
In noaptea gandurilor sumbre
Am
In mine-a rasarit
 • eu
  19 iulie 2008 21:15
  nu eu am inceput cearta, si chiar ma bucur pentru tine ca ai peste 50 de oameni in lista de mess. Nu eu am intrat pe transcrierile tale si sa comentez. Sincer n-am vrut niciodata sa te jignesc pentru ca nu-mi sta in fire, si nu am sugerat ca ai mintit , a fost doar o neintelegere. Cat despre gramatica pot spune ca o cunosc destul de bine.
 • sika
  19 iulie 2008 18:36
  Aaa, si by the way, sta calm ca nu ma descurajezi cu nimic prin faptul ca mi-ai scazut din nota la piesa. Pana una-alta eu sunt pe site-ul asta dinainte sa fi situt tu cums a dai drumul la calculator si cei care ma stiu, stiu ca acordurile mele sunt bune. Pe langa asta, am peste 50 de oameni in lista de messenger pe care iara ii ajut de cate ori au nevoie. Daca ai de gand sa continui cearta asta numai de-al dracu, esti binevenit sa te certi singur cu ecranul ca eu nu voi mai lua parte la ea.
 • sika
  19 iulie 2008 18:26
  Se pare ca mi-am batut gura de pomana in legatura cu "cantec soptit" .POTI SA CANTI O PIESA DIN CE NOTA VREI. POTI SA CANTI "CANTEC SOPTIT" CU D G A, SU E A B, CU G D C SI CU CE MAI VREI. Evident ca nu pricepi nimic din ce am zis, .....din moment ce si gramatica de clasa 1 lasa de dorit la tine.
 • eu
  19 iulie 2008 13:00
  http://www.ultimate-guitar.com/tabs/u/uriah_heep/lady_in_black_crd.htm ; http://www.azchords.com/u/uriahheep-tabs-4577/ladyinblack-tabs-66943.html; http://www.guitarmasta.net/u/uriah_heep/323911.html; Si va mai pot trimite. Dar daca si acum eu sunt cel beat inseamna ca m-am certat cu cei mai mari chitaristi din istorie si imi recunosc vina. Daca nu e asa...as fi recunoscator daca n-ati mai comenta doar de dragu de a iesii in evidenta!
 • eu
  19 iulie 2008 12:42
  Mi se pare penal sa comenteze unu care nici acordurile de la "cantec soptit-pasarea colibri" n-a fost in stare sa le puna corect. N-am zis ca n-a fost concert uriah heep la sibiu, dar cred ca n-ai fost tu acolo. Intra si tu pe sait-ul oficial uriah heep si vezi pe tabulaturile de acolo ca pe refren nu exista niciun C. Nu cant de 14 la chitara ca sa ma iau dupa unii care habar nu au cum se canta o melodie!